حداقل تیراژ چاپ افست یکی از پر کاربرد ترین روش های چاپ، چاپ Offset است. در واقع روش چاپ افست ، بر مبنای تضاد بین آب و چربی است. به این صورت که ابتدا الگوی مورد نظر، بر روی یک سطح لاستیکی چاپ می شود. سپس این سطح الگو، بر روی کاغذ درج میشود. چاپ افست برای چاپ هایی با حجم بسیار بالا استفاده می شود. مانند چاپ روزنامه. در این روش که برای چاپ های انبوه استفاده می شود، جوهر مستقیم به کاغذ انتقال نمییابد و به همین دلیل تکثیر رنگها دقیق و بسیار تمیز در می آید. به عبارت دیگر، ما میتوانیم در این سیستم چاپی، به صورت کاملاً انبوه، انواع بروشورها، روزنامه، کاتالوگ، پوستر، کارت ویزیت، فرمهای عمومی و … را به راحتی چاپ کنیم. در حقیقت هر آنچه به صورت گسترده قابل چاپ باشد، میتوان با روش افست چاپ کرد. در ادامه به حداقل تیراژ چاپ افست خواهیم پرداخت.
از آنجا که در سیستم چاپ افست زینک ها نقش اساسی دارند، و هر چهار زینک مربوط به یک پروژه می باشد، و برای پروژه جدید باید زینک جدید نیز تهیه شود، و تهیه این زینک ها زمانی بین پنج تا پانزده روز را می برد، این سیستم چاپی نمی تواند پروژه هایی با تیراژ کم را تهیه کند، پس برای اینکه کار چاپ برای چاپ خانه صرفه اقتصادی داشته باشد باید حداقل پروژه ای با تعداد ۱۰۰۰ نسخه را برعهده بگیرد، تا در کنار صرفه اقتصادی برای چاپ خانه، کار سیستم چاپ نیز تمیز و با کیفیت تولید شود. معمولاً این چاپ ها بر روی کاغذ، فلز، نایلون و … انجام میگیرد.
برای اطلاع از قیمت به روز و مشاوره در خصوص چاپ افست و طراحی با شماره ۰۹۱۲۱۵۷۳۱۸۵ و یا شماره ۷۷۴۵۲۲۲۴ ، ۷۷۲۴۲۹۱۵ تماس بگیرید.
اگر بخواهیم کاری با صرفه اقتصادی و کیفیت عالی داشته باشیم، باید پروژه ای با حداکثر ۵۰۰۰ نسخه را برای چاپ آماده کنیم. این زینکهای آلومینیومی، برای حداکثر ۵۰۰۰ نسخه چاپی قابل استفاده هستند، پس میتوان نتیجه گرفت، که در فرایندهای چاپی با تیراژ بالا، چاپ افست دارای صرفه اقتصادی بسیار زیادی است. زیرا با افزایش تعداد نسخه ها تا ۵۰۰۰ نسخه، دیگر لازم نیست، هزینه مجددی برای زینک جدید، پرداخت شود. به همین دلیل است که میگویند چاپ افست در حجم بالا بسیار با صرفه است.
همچنین به دلیل چاپ چهار مرحله ای، چاپ افست، نسخه نهایی دارای کیفیت بسیار بالایی است. در نتیجه اگر پروژه شما کمتر از ۱۰۰۰ نسخه چاپی است بهتر است، دیگر روش های چاپی مثل دیجیتال را امتحان کنید.
چاپ مجله در تیراژ بالا توسط چاپ افست انجام میشود، البته باید این نکته را توجه داشته باشیم، که معمولاً مجلاتی که حدود ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ نسخه به بالا تیراژ دارند توسط افست چاپ می شوند. سایز مجلات به طور معمول به صورت A4 و در قالب رحلی چاپ میرسد. کاغذ مجلات گلاسه و به صورت رنگی به چاپ میرسند، متن مجله هم از کاغذ معمولی یا گلاسه سبک گاه به صورت چاپ رنگی و گاهی سیاه و سفید (بسته به نظر مشتری ) مورد استفاده قرار میگیرد.
قدیمیترین محصول چاپ شده توسط چاپ افست روزنامه ها می باشند چون روزنامه ها معمولاً به صورت انبوه به چاپ میرسند بنابراین برای چاپ افست بسیار باصرفه و کم هزینه هستند و معمولاً ترکیب رنگی آنها سیاه و سفید است. چون همانطور که قبلاً گفته شد این زینکهای آلومینیومی، برای حداکثر ۵۰۰۰ نسخه چاپی قابل استفاده هستند، پس میتوان نتیجه گرفت، که روزنامه محصول بسیار خوبی برای چاپخانه ها است زیرا با افزایش تعداد نسخه ها تا ۵۰۰۰ نسخه، دیگر لازم نیست، هزینه مجددی برای زینک جدید، پرداخت شود. بنابراین هزینه کمتری را برای چاپ خانه به وجود میآورد.
اگر میخواهید کاتالوگ، بروشور، لوگو، و یا پاکتهای تبلیغاتی و یا هر آنچه میخواهید برای کار خود تبلیغ کنید را به چاپ برسانید، پیشنهاد ما چاپ افست است. زیرا کیفیت رنگ و کار بسیار نزدیک به آن چیزی است که شما میپسندید. حداقل تیراژ چاپ افست ۱۰۰۰ نسخه است و هر چه تعداد پروژه شما بیشتر باشد برای شما ارزانتر و با صرفهتر می شود.
به دلیل کیفیت و رنگ خوب چاپ افست و صرفه اقتصادی خوبی که چاپ افست در تیراژهای بالا دارد کتاب ها نیز گزینه خوبی برای چاپ افست هستند. کتابهای مختلف درسی، کمک آموزشی، علمی، رمان و … اغلب به وسیله چاپ افست به چاپ میرسند چون حداقل تیراژ چاپ افست ۱۰۰۰ نسخه میباشد پس کتاب ها نیز یکی از بهترین محصولات چاپ افست هستند. برخی کتاب ها در زمینه گردشگری و علمی نیاز به ترکیب رنگی حرفهای دارد تا مورد استقبال خوانندگان خود قرار گیرد پس افست برای چاپ کتاب، به خصوص کتب با تیراژ بالا، بسیار مناسب است.
یکی از مزایای خوب چاپ افست این است که با این روش چاپ میتوان بر روی هر چیزی عمل چاپ را، انجام داد. مثلاً روی فلز یا پلاستیک و یا کاغذهای مختلف میتوان طرح مورد نظر را چاپ کرد. در واقع چاپ افست محدودیت های خاصی ندارد و می توان با آن، هر نوع کاغذی با هر نوع ضخامت و جنسی را چاپ کرد. حتی با آن می توان بر روی ورقه های فلزی و پلاستیکی نیز چاپ افست را زد. بنابراین با آن میتوان انواع کتاب ها، بروشورها و … در تعداد بالا چاپ کرد.
ماشینهای جدید افست از زینک فلزی، پوشش پلاستیکی، سیلندرهای افست و غلتک مرکبی تشکیل شدهاند. مرکب از غلتکهای مرکبی خارج شده و به زینک فلزی رسیده و از آنجا بر روی زینک پلاستیکی منتقل میشود. سپس تصویر زینک پلاستیکی، با فشار دستگاه، بر روی کاغذ چاپ می شود و از ماشین چاپ خارج میشود. کاغذ چاپی وارد گرم خانه می شود؛ تا تصویر طرح شده خشک شود. سپس وارد غلتک های سرد شده، تا از هر گونه لکه شدن کاغذ توسط مرکب جلوگیری کنند. این ماشین ها به دلیل گنجایش بالا و سرعت زیاد، گزینه بسیار خوبی برای چاپهای انبوه است.